Producten

Horren

Plissehordeur

Onze plisséhordeur, met decoratief geplisseerd insectengaas, is absoluut een must voor uw achterdeur of tuindeuren.
Door de constructie is de plisséhordeur voor zowel enkele als dubbele deuren leverbaar. De in de treklijst geïntegreerde borstel of magneetsluiting zorgt voor een geruisloze sluiting.

De treklijst kan in elke gewenste stand blijven staan. De plisséhordeur is bovendien zeer eenvoudig te plaatsen.
Bij een grotere breedtemaat bestaat de mogelijkheid om twee deuren tegen elkaar te laten sluiten.
Voor openslaande terrasdeuren kan gebruik worden gemaakt door een zogenaamde koppelset om twee plissédeuren met elkaar te verbinden.

De plisséhordeur is leverbaar in de kleuren wit RAL 9010, crèmewit RAL 9001 en in antraciet RAL 7016 te leveren.
Tegen meerprijs zijn de aluminium onderdelen natuurlijk ook in alle andere RAL kleuren te maken.

Voorzethor

Dé uitkomst voor naar buitendraaiende, naar binnendraaiende of schuivende ramen. Netjes in verstek gezaagde, fraai vormgegeven profielen zorgen voor een stevige hor.

Afhankelijk van de toepassing bepaalt u de bevestiging. Dankzij een vernuftig klemsysteem kan de hor, zowel binnen als buiten geplaatst, eenvoudig worden uitgenomen. De voorzethor kan alleen ‘op de dag’ worden gemonteerd. Voor draaikiep ramen adviseren we de inklemhor. Bij grotere raamopeningen kunt u voor extra stevigheid kiezen voor het hordeurprofiel.

De kleur van de aluminium profielen is naar wens aan te passen. Standaardkleuren zijn RAL 9010 wit, RAL 9001 crème wit, RAL 7016 antraciet, technisch zilver (blank geanodiseerd), RAL 8019 bruin. Andere RAL kleuren zijn leverbaar tegen meerprijs.

De voorzet hor wordt gemonteerd met montageclips. Deze clips worden in het kozijn geschroefd. Ze kunnen daarnaast ook als scharnier gemonteerd worden. De clips en de trekflap monteert u ter plaatse met de meegeleverde set.

Inklemhor

Gebruiksvriendelijk en bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen met kozijnen in hout, kunststof en aluminium. Het raam kan met de hor moeiteloos open en dicht. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen; schroeven of boren is niet nodig. Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen.

De kleur van de aluminium profielen is naar wens aan te passen. Standaardkleuren zijn RAL 9010 wit, RAL 9001 crème wit, RAL 7016 antraciet, RAL 8019 bruin, RAL 6009 donkergroen, RAL 5011 staalblauw, RAL 9016 verkeerswit, grachtengroen, technisch zilver (blank geanodiseerd).
Andere RAL kleuren zijn leverbaar tegen meerprijs.

Veerstifthor

De veerstifthor biedt de mogelijkheid om als vaste horpaneel in een houten kozijn of muursponning te plaatsen. De borstel rondom het profiel zorgt voor een insecten-dichte afsluiting. Met een 4-tal veerstiften is de veerstifthor eenvoudig te plaatsen. De veerstiften worden geplaatst op de hoogtestijlen.
Plaatsing in het kozijn d.m.v. de veerstiften, die het hele paneel makkelijk uitneembaar maken.

Naast deze hor die in-de-dag geplaatst kan worden, bestaat er ook een voorzethor voor plaatsing op-de-dag.

Rolhor

Een raamhor of een raamrolhor is een bijna onzichtbare, maar daarentegen een zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette is slechts 38 mm waardoor het frame vaak buiten het zicht te plaatsen is, zoals achter de raamdecoratie.

Standaard wordt de rolhor geleverd met een magneetsluiting. Ook kantelsluiting is zonder meerprijs mogelijk. De raamrolhor kan zowel in het kozijn als op het kozijn geplaatst worden, horizontaal en verticaal. De raamhor kan ook buiten geplaatst worden.

De kleur van de aluminium profielen is naar wens aan te passen. Standaardkleuren zijn RAL 9010 wit, RAL 9001 crème wit, RAL 7016 antraciet, RAL 9006 zilvergrijs, RAL 8019 bruin. Andere RAL kleuren zijn leverbaar tegen meerprijs.